Onderwijs

Advisering en coaching! Op weg naar een erkend diploma in de kinderopvang!

Een leven lang leren!

Centrum Mijn Hart staat voor  groei en ontwikkeling van jezelf of je helpt de ander om zo te kunnen groeien.

Bij Centrum Mijn Hart bied ik coaching en advisering binnen kinderopvang en (mbo/hbo-onderwijs). Doordat ik naast ruime werkervaring in de kinderopvang (en zorg) nu ook werkervaring heb opgebouwd bij twee particuliere Mbo-onderwijsorganisaties heb ik ervaren dat ik goed pas in een adviserende, coachende of beoordelende rol.

Mijn huidige rol vanaf april 2022; Adviseur Praktijkleren bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven) werkzaam in de flexibele schil binnen de sectoren, zorg, welzijn en sport. Ik herbeoordeel reeds erkende leerbedrijven a.d.h.v. erkenningsregelement en ik geef advies hoe het leerbedrijf de leerplek nog kan verbeteren m.b.v. o.a. de scholingen van SBB.

 

In deze rollen komen de volgende capaciteiten van mij goed van pas: sterk analyserend vermogen, kennis van gesprekstechnieken, empathie en het denken in mogelijkheden.

pexels-yan-krukov-8613089

Begeleiden van groei en ontwikkeling!

Mijn naam is Christel Meijnhardt en ben moeder van twee dochters (16 jaar en 9 jaar) en ik ben gediplomeerd Pedagoog. 

Ik help graag volwassenen en kinderen verder in (persoonlijke) groei en ontwikkeling. Zodat zij kunnen groeien in zelfvertrouwen en zich verder kunnen ontwikkelen als mens of kind. Dat doe ik met oprechte aandacht voor jou!

Ik help en coach graag (jong) volwassenen naar een gekwalificeerd diploma in de kinderopvang!

Wil je met mij samenwerken? Ik ben op interim- basis in te huren voor een leuke opdracht bij een kinderopvangorganisatie of binnen bijvoorbeeld het Mbo-onderwijs!

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.