Voor kinderopvangorganisaties en binnen Mbo- onderwijs

Ik kan veel werk uit handen nemen!

De kracht van de (pedagogisch) medewerkers

Er wordt steeds meer gevraagd van pedagogisch medewerkers. De eisen die aan hen gesteld worden, de wet- en regelgeving waar ze aan moeten voldoen, de hoge werkdruk... Niet gek dus dat veel pedagogisch medewerkers stress ervaren. Als we deze waardevolle krachten willen behouden voor de kinderopvang, is het belangrijk hier aandacht voor te hebben. Alleen dan kan de focus weer echt liggen op het bieden van de beste zorg voor kinderen. Want draait het daar niet allemaal om?

pexels-ksenia-chernaya-8535230

Voor de kinderopvang

Met mijn jarenlange kennis en ervaring in de kinderopvang ken ik deze branche als geen ander. Daarom zet ik me nu met veel enthousiasme en plezier in om als interim professionals medewerkers en/of studenten te coachen en hen te ondersteunen in hun ontwikkeling binnen kinderopvangorganisaties of mbo- onderwijs. Ook ben ik inzetbaar bij het aannemen en begeleiden van medewerkers vanuit verschillende opleidingstrajecten (van zij-instroom tot een EVC- traject). Ik ben goed bekend in de complexe wereld van wettelijke eisen en kwalificaties, zodat ik kinderopvangorganisaties ook op dit gebied veel werk uit handen kan nemen.

 

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.