Voetreflexologie behandelingen

Wat is het?

Onze voeten zijn een bron van informatie.

Voetreflexologie is gebaseerd op de visie dat lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn. Op de hele voet zitten reflexzones die in verbinding staan met organen, lichaamsdelen, lymfe en gewrichten. Door op deze reflexzones (lichte) druk uit te oefenen, gaan er via het zenuwstelsel (dat loopt van tenen tot aan je hersenen!) impulsen naar het hele lichaam.

Door deze reflexzones te behandelen gaat er een stimulerende werking uit naar de betreffende organen. Het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en je energie gaat weer beter stromen.

Wat voor jou ook de reden is om voor voetreflexologie te kiezen, iedere behandeling start met een intake. Tijdens de voetreflexbehandeling is er, als je dat wilt delen, ruimte voor jouw verhaal. Na de eerste afspraak volgen er minimaal drie behandelingen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je klacht en vraag.

De ervaring leert dat je door de voetreflexbehandelingen meer in balans komt meer rust en vertrouwen gaat ervaren en dat je meer energie krijgt en vitaler wordt.

De behandeling door mij als een voetreflexoloog is een waardevolle aanvulling, maar vervangt geen medische behandeling van een huisarts, verloskundige of medisch specialist

per 1 maart 2024 is mijn praktijk gevestigd op de sophialaan 27 S in Zeist

 

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.