Centrum Mijn Hart

Oprechte en betrokken aandacht voor jou!

Besteed tijd en aandacht aan jezelf!

Centrum Mijn Hart staat voor bewust aandacht geven aan jezelf of de ander om zo te kunnen groeien. Soms is het nodig een pas op de plaats te maken en te werken aan je eigen ontwikkeling. Dat maakt je sterker en stelt je in staat bewuster aandacht te geven aan anderen. Als gediplomeerd pedagoog en voetreflexoloog weet ik als geen ander wat je met oprechte aandacht voor een ander kunt betekenen. Bij Centrum Mijn Hart bied ik (pedagogische) advisering binnen met name de kinderopvang en mbo/hbo onderwijs. En kunnen volwassenen en kinderen terecht voor een ontspannende en helende voetreflexbehandeling.  Ik richt mijn aandacht op jou en help je om een nog betere versie van jezelf te worden.

thumbnail_Foto035[1]

Christel Meijnhardt

Mijn naam is Christel Meijnhardt en ik ben moeder van twee dochters (14 jaar en 7 jaar) en ik ben gediplomeerd pedagoog en voetreflexoloog. Een combinatie die misschien wat vreemd lijkt, maar dat voor mij zeker niet is. Want uiteindelijk draait het allemaal om oprechte aandacht voor mens en kind.

Beide elementen komen terug in de diensten die ik vanuit Centrum Mijn Hart aanbiedt. Ook komt mijn intuïtieve karakter hier goed van pas. Ik kan dan ook niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en je te laten ervaren welk verschil oprechte aandacht kan maken!

Kwaliteit verbeteren en groeien?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.