Centrum Mijn Hart

Oprechte en betrokken aandacht voor jou!

Besteed tijd en aandacht aan jezelf!

Centrum Mijn Hart staat voor bewust aandacht geven aan jezelf. Soms is het nodig een pas op de plaats te maken en te werken aan je eigen zelfzorg, gezondheid en je balans. Dat maakt je sterker en energieker.

Bij Centrum Mijn Hart kunnen echtparen (bij kinderwens, al dan niet in een fertiliteitstraject) en vrouwen terecht voor een ontspannende en helende voetreflexbehandeling evt. in combinatie met een pedicurebehandeling. Of een (luxe) complete pedicurebehandeling. Ik richt mijn aandacht volledig op jou en help je om psychosomatisch meer in balans te komen. Bij de voetreflexologiebehandelingen kunnen energetische blokkades aan het licht komen. Door mijn behandeling en een stuk coaching zal je merken dat je handvaten krijgt en meer energie om je eigen gezondheid te verbeteren en weer meer in balans te komen.

Christel Meijnhardt Centrum Mijn Hart 1
thumbnail_Foto035[1]

Christel Meijnhardt

Mijn naam is Christel Meijnhardt en ik ben moeder van twee dochters (16 jaar en 9 jaar) en ik ben gediplomeerd pedagoog, voetreflexoloog en pedicure.

Ongeveer 13 jaar geleden kreeg ik te maken met verminderde fertiliteit (vruchtbaarheid) door mijn leeftijd (ik liep tegen de 40 jaar). Het lukte ons maar niet om zwanger te raken. Ik ging op zoek naar natuurlijk manieren om mijn fertiliteit te verbeteren. Zo kwam ik in aanraking met voetreflexologie.

Door de voetreflexbehandelingen gebeurde er heel veel met mijn lijf, mijn psyche en ook spiritueel. Ik paste mijn leefstijl aan op gebied van voeding, ontspanning, slaap en beweging.

Ik stond al op de wachtlijst voor IVF, maar toen ik bijna aan de beurt was gebeurde er iets bijzonders. Na bijna vier jaar proberen zwanger te worden werd ik zwanger. En op mijn 41 e leeftijd beviel ik van een gezond dochter.

En in 2017 ben ik de opleiding tot voetreflexoloog gaan doen bij de BER (Bond van Europese Voetreflexologen) want ik wilde heel graag meer mensen helpen met behulp van de voetreflexologie behandelingen! Met de opening van mijn praktijk in maart 2024 wordt deze droom werkelijkheid!

Door de voetreflexologie behandelingen zal je beter voelen wat er in je lichaam speelt en je psyche (we bekijken alles holistisch en ook spiritueel). Je zal tijdens de behandeling ook je verhaal vrij kunnen vertellen en ik zal aandachtig luisteren en je coachen. Hierdoor zul je je gesteund voelen en meer ontspannen. Ook zul je je bewuster worden van je leefstijl, stressfactoren en gaan we bespreken hoe je nog beter voor jezelf kan zorgen. Dit gaat je zoiezo winst opleveren en meer in balans brengen.

Ik werk voor alle vrouwen die willen werken aan hun gezondheid en balans! Bij allerlei klachten is voetreflexologie effectief en een bijzondere therapie om te ervaren!

Bij al mijn behandelingen komt mijn intuïtieve karakter goed van pas. Ik kan dan ook niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan en je te laten ervaren welk verschil de voetreflexbehandelingen en mijn oprechte aandacht kunnen maken!

Je bent van harte welkom in mijn prettige praktijkruimte met uitzicht op het groen! Sophialaan 27 s in Zeist

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.