Kinderwens?

Kom in balans, ervaar meer energie, rust en vertrouwen met behulp van voetreflexologie

Kinderwens- en fertiliteits voetreflexologie

pexels-anete-lusina-5240642

Heb jij/hebben julli een kinderwens en wil je je graag bewust voorbereiden op een eventuele zwangerschap? Of bevind je je in een fertiliteitstraject en ervaar hierdoor stress of spanning?

Ook als jullie in een medisch traject zitten zoals IVF of IUI kan de voetreflexologie je veel rust en ontspanning geven en ondersteunen in deze spannende tijd.

Je voeten zijn een belangrijke bron van informatie voor je lichaam en psyche. Ervaar zelf hoe een voetreflexbehandeling jou verder kan helpen in deze spannende periode van je leven.

Bij fertiliteitsproblemen is het aan te raden ook de man mee te behandelen.

Wachten jullie al langer dan een jaar op een zwangerschap dan is het aan te raden ook langs de huisarts te gaan. Ik ben geen vervanging van een medisch specialist, maar kan wel goed een medische fertiliteitsbehandeling ondersteunen door middel van de voetreflexbehandelingen.

De voetreflexbehandelingen die ik aanbied geven ontspanning en meer vertrouwen in je lichaam en meer energie (doorstroming).

Een garantie op succes kan ik je niet geven. Maar voetreflexologie helpt wel om je zo vruchtbaar, rustig en gezond mogelijk te maken als voorbereiding op jullie poging om een kinderwens te vervullen.

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.