Ben jij op zoek naar meer balans en energie? Dat kan je bereiken met voetreflexologie!

Centrum Mijn Hart kan je verder helpen, want alles wat je aandacht geeft groeit!

Per 1 maart 2024
Opent mijn praktijk op de Sophialaan 27 S in Zeist!

Wat biedt Centrum Mijn Hart?

Als gediplomeerd pedagoog en voetreflexoloog weet ik als geen ander wat je met oprechte aandacht voor een ander kunt betekenen. Bij centrum Mijn Hart kun je terecht voor een ontspannende en helende voetreflexbehandeling en een luxe  en ontspannen voetverzorging (pedicure). 

Vanuit Centrum Mijn Hart bied ik tevens pedagogische advisering en coaching.

Twee diensten met aandacht als verbindende factor.
Oprechte aandacht voor jou als basis voor verbetering.

Waar kan ik je mee helpen?

Pedagogische advisering en coaching

Wil je jouw organisatie in de kinderopvang verder verbeteren? Dat start met het ontwikkelen en verbeteren van de mensen die er werken.

 

Voetreflexologie

Je voeten zijn een belangrijke bron van informatie voor je lichaam en psyche.

Ervaar zelf hoe een voetreflexbehandeling jou of je kind verder kan helpen.

Wil je de kwaliteit van jouw kinderopvangorganisatie verhogen? Dat start met het ontwikkelen en verbeteren van de mensen die er werken.

Als zelfstandig pedagogisch adviseur en coach ben ik op interim basis beschikbaar voor het creëren en ontwikkelen van  een veilige en stimulerende leerplek.

Je voeten zijn een belangrijke bron van informatie voor je lichaam. Ervaar zelf hoe een voetreflexbehandeling jou of je kind verder kan helpen.

Verbeter jezelf of de ander

Centrum Mijn Hart staat voor oprechte aandacht geven om zo jezelf of een ander te laten groeien. Dat start met aandacht voor jezelf. Soms helpt het een pas op de plaats te maken en te werken aan je eigen ontwikkeling. Want dat maakt je sterker en stelt je in staat bewuster aandacht aan anderen te geven. Cruciaal als je bijvoorbeeld net moeder bent geworden of dagelijks de zorg hebt voor de kinderen van anderen.

Als pedagogisch adviseur begeef ik mij tussen het werkveld van onderwijs en de sector kinderopvang en zorg.

Als voetreflexoloog geef ik ontspannende en helende voetreflexbehandelingen voor vrouwen,  echtparen met kinderwens en kinderen.

sustainability concept in green and sunshine

Ervaringen van een voetreflexologie klant

Ik heb de voetreflexbehandeling als erg plezierig en ontspannen ervaren mede door de rustige en gastvrije houding van Christel. Waar ik bewust op probeerde te letten was wat ik voelde bij de verschillende drukpunten. Het gevoel was niet overal hetzelfde en een paar keer was het ook een "scherper" gevoel. Ik vond het ook interessant  dat Christel wat vertelde over de drukpunten die gevoeliger waren. Christel lette ook goed op mijn gezicht of ze daar een reactie van af kon lezen. Christel neemt de persoon die in haar stoel ligt echt serieus!

 Saskia

1617014835862

Pedagoog, voetreflexoloog en voetverzorger (pedicure)

Mijn naam is Christel Meijnhardt en ik ben moeder van twee dochters (16 jaar en 9 jaar) en woonachtig in Zeist. Ik ben pedagoog, voetreflexoloog en voetverzorger (pedicure).

Ik heb werkervaring in o.a. de zorg, uiterlijke verzorging en kinderopvang en het mbo. Functies als verpleegster, pedicure, pedagogisch medewerker, pedagogisch coach heb ik bekleed.  Naast (hbo Bachelor) pedagoog ben ik voetreflexoloog.

Wat je via een voetreflexbehandeling kan bereiken bij mensen en kinderen vind ik erg bijzonder. Zowel psychisch en fysiek als spritueel. Kom het ervaren bij Centrum Mijn Hart!

Zoals de naam zegt werk ik vanuit "Mijn Hart" met mensen en kinderen.

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.