Babyvoetreflexologie

Kom in balans, ervaar rust en vertrouwen en krijg energie

T

baby 3
BABY
baby 1

Babyreflexologie is voor baby’s vanaf vier weken. Het is een fijne manier om klachten te verlichten en zelfs te verhelpen. Bij babyreflexologie wordt met de vingertoppen een (lichte) druk op de voetjes van de baby gegeven.

Met babyreflexologie kunnen diverse klachten behandeld worden. Denk hierbij aan:

Reflux, obstipatie, darmkrampjes, pijn bij het tandjes krijgen, verkoudheid,
keelpijn, moeilijk inslapen, moeilijk doorslapen, oorpijn, onrustige baby etc.

De cursus babyvoetreflexologie bestaat uit drie thema’s;

  • Spijsvertering
  • Welzijn en weerstand
  • Slapen en geruststellen

Met een klein gesprekje vooraf en een stukje nazorg en educatie van de ouders is een consult meestal niet langer dan vijfenveertig minuten.
De babyvoetreflexbehandeling werkt direct bij baby’s. Daarom is het ook fijn dat ik je de behandeling (in drie afspraken) kan aanleren. Zo kan je de babyvoetreflexbehandeling zelf gaan toepassen in de thuissituatie.

Het voordeel van babyvoetreflexologie is dat je het eigenlijk overal wel toe kan passen (je hebt alleen blote voetjes nodig) en voor elke klacht kan je het inzetten. De omgeving hoeft ook niet extra verwarmd te worden omdat je baby de kleertjes verder aan kan houden. Babyvoetreflexologie is alleen bij mij te volgen in provincie Utrecht, dus een hele leuke unieke cursus die heel effectief werkt! Kijk ook bij kopje “vergoedingsmogelijkheden voetreflexologie” vergoeding kan ook gelden bij baby’s met klachten. Er is tevens een combinatiecursus

(individueel) met babymassage!

Ik wil meer weten!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op!

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.